OBB Başkanı Güler: Buraya 6 aylığına gelmedim

Güncelleme Tarihi:

OBB Başkanı Güler: Buraya 6 aylığına gelmedim
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2021 16:37

OBB Başkanı Güler: Buraya 6 aylığına gelmedim

Haberin Devamı

Mustafa KIRLAK/ORDU, (DHA)- ORDU Büyükşehir Belediye (OBB) Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Ben buraya 2 aylığına, 3 aylığına, 6 aylığına gelmedim. Bu bir emanettir. Süremizin sonuna kadar eğer beğenirseniz bir süre daha kalabiliriz beraber. Bunu yazın bir yere” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu 1'inci İdare Mahkemesi’nin kentte yüksek katlı binaların önünü açan 2016 yılında hazırlanan 1/5000 ölçekli 'Nazım İmar Planı'nı iptal etmesinin ardından yeni imar planı hazırlıklarına başladı.  Ordu Mimarlar Odası, İnşaat Mühendisleri Odası, Şehir Plancıları Odası ve Müteahhitler Birliği Derneği üyeleriyle yapılan istişare toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, geleceğin Ordu’sunu hazırladıklarını söyledi. İmar konusunda yapılan hataların birlik içinde düzeltileceğine dikkat çeken Güler, “Bizim amacımız yüzyılın Ordu’sunu yapmak ve çocuklarımıza, torunlarımıza güzel bir Ordu bırakmak. Göreve geldik ve bir şehri teslim aldık, Allah ne kadar süre verirse güzel bir Ordu’yu da sizlere bırakacağız. Geleceğin Ordu’sunu yaparken öncesinde yapılmış olan yanlışlıkları elden geçirdik. Bir hata varsa bu hatayı düzeltirken birlikte olmalıyız. Daha güzel bir Ordu yaparken yanlışlarla devam etmek istemiyoruz. Bunu sizinle birlikte başaracağız. Ordu’nun ufacık bir duvarını gören kimse bu Ordu’ya ait diyebilmeli. Ordu’nun bir kişiliği var. Biz çalışmalarımızla Ordu’nun kişiliğini yansıtacağız” diye konuştu.

‘BEN BURAYA 6 AYLIĞINA GELMEDİM’

Güler “Gönül ister ki; ikinci, üçüncü dönem de seçileyim. Hemen öyle bırakıp gidecek halimiz de yok. Onu da bilin. Ben buraya 2 aylığına, 3 aylığına, 6 aylığına gelmedim. Bu bir emanettir. Süremizin sonuna kadar eğer beğenirseniz bir süre daha kalabiliriz beraber. Bunu yazın bir yere” ifadelerinde bulundu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!