Ordu'da yol hayalleri gerçekleşen vatandaşlar, kurban kesti

Güncelleme Tarihi:

Orduda yol hayalleri gerçekleşen vatandaşlar, kurban kesti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2021 12:54

Ordu'da yol hayalleri gerçekleşen vatandaşlar, kurban kesti

Haberin Devamı

Mustafa KIRLAK/MESUDİYE, (Ordu) - ORDU Büyükşehir Belediyesi, Mesudiye ilçesindeki Darıcabaşı, Pınarlı ve Akpınar mahallelerini bir birine bağlayan yolda asfalt çalışması yaptı. Hayalleri gerçeğe dönüşen vatandaşlar ise, kurban keserek asfalt yola kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

Türkiye’nin en uzun kırsal yol ağına sahip ili olan Ordu’da, Büyükşehir Belediyesi, yatırımları ile hayaller gerçeğe dönüştü. Bu kapsamda Mesudiye ilçesinde yol çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri, vatandaşların hayal olarak gördüğü Darıcabaşı, Akpınar ve Pınarlı mahalle yolunu asfalt ile buluşturdu. Üç mahalleyi birbirine bağlayan ve Karadeniz-Akdeniz Yolu’na ulaşımı kolaylaştıran güzergâhta yapılan çalışma mahalle sakinleri tarafından büyük sevinçle karşılandı. Belediyenin çalışmalarını tamamladığı ve hayallerin gerçeğe dönüştüğü asfalt çalışması dolayısıyla mahalle sakinleri tarafından kurban kesildi. 

Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen çalışmaları değerlendiren Darıcabaşı Muhtarı Sinan Biçer, asfalt çalışması ile mutlu olduklarını belirtti. Mahalle sakinlerinin yüzünün güldüğünü ifade eden Biçer, yaptığı çalışma dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkürlerini iletti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!