Büyükşehir Belediyesi'nden Kumru'ya kent meydanı

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehir Belediyesinden Kumruya kent meydanı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2018 18:27

Büyükşehir Belediyesi'nden Kumru'ya kent meydanı

Haberin Devamı

Nedim KOVAN/KUMRU (Ordu), (DHA) - ORDU Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Kumru ilçesine yapacakları kent meydanı projesinin kısa zaman içerisinde ihale edileceğini söyledi.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, göreve geldikten sonra 14 ilçede modern kent meydanı yaptıklarını söyledi. Kumru ilçesine de kent meydanı yapacaklarını, projesinin ise hazır olduğunu belirten Başkan Yılmaz, "19 ilçemizde sözünü verdiğimiz meydan projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. Kumru ilçemize, halkın rahat vakit geçirebileceği modern bir kent meydanı ve trafik sorununu ortadan kaldıracak kapalı otopark kazandıracağımıza dair söz vermiştik. İçerisinde kapalı otoparkı da bulunan meydan projemiz hazır. Bu projeye daha önce Akkuş’ta olduğu gibi meydan etrafındaki binaların dış cephelerinin iyileştirilmesi işini de ekledik. Meydanı, kapalı otoparkı ve modern görünüme sahip binalarıyla Kumru’muza yakışır bir yatırımı vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi. 
Kent meydanı ve kapalı otopark projesinin ilçeye çok yakışacağını vurgulayan  Başkan Yılmaz, “Toplam 4 bin 380 metrekare alan üzerine uygulanacak projemizin 3 bin 65 metrekaresini 71 araçlık kapalı otopark oluşturacak. Ahşap seyir terasları, kafeteryası, mescidi, şadırvanı, peyzaj donatı elemanları ve otopark alanına kurulacak bay-bayan ve engelli tuvaleti ile bebek bakım odasını da içinde barındıracak projemiz Kumru ilçemize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!