Kızılay’dan 3 bin öğrenciye sevindiren kış hediyesi

Güncelleme Tarihi:

Kızılay’dan 3 bin öğrenciye sevindiren kış hediyesi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2018 13:08

Kızılay’dan 3 bin öğrenciye sevindiren kış hediyesi

Haberin Devamı

Yavuz ŞEN/AYBASTI(ORDU),(DHA)- ORDU’un Aybastı ilçesimde Kızılay Fatsa Şubesince,  ilçedeki 19 okulda, 3 bin öğrenciye mont, kazak ve ayakkabı hediye etti.

Fatsa Kızılay Şubesi, kentte bir giyim firmasının sponsorluğunda hazırlamış olduğu hediyeleri öğrencilerle buluşturdu. Öğrencilere hediye dağıtımında Aybastı ilçe Kaymakamı Yusuf Beran Vuran, Fatsa Kızılay Şubesi Başkanı Erdi Şevketoğulları, Aybastı Kızılay Şubesi Başkanı Hüdaver Özdemir, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Burhan Altun, öğrenciler ve veliler katıldı. Etkinlikte, Kızılay Fatsa Şubesince, Aybastı ilçesinde bulunan 19 okulda, 3 bin öğrenciye 9 bin parça; mont, kazak ve ayakkabı hediye edildi. Çocuklar hediyeler karşısında büyük sevinç yaşadıkları dikkat çekti.

Fatsa Kızılay Şubesi Başkanı Erdi Şevketoğulları, sosyal sorumluk projeleri kapsamında hediyelerin öğrencilerle buluşturdukları söyledi.  Şevketoğulları, "Fatsa şubesi olarak sosyal sorumluluk projesi kapsamında Aybastı İlçesindeki 3 bin öğrenciye hediyeler dağıttık. Bu çetin coğrafyada önümüzdeki kış günlerinde hiç bir çocuğumuz üşümemesi için evinden okula, okuldan evine huzurlu gitsin diye bu hediyeleri dağıttık "dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!