Niğde Belediyesi'nden öğrencilere sağlık çantası

Güncelleme Tarihi:

Niğde Belediyesinden öğrencilere sağlık çantası
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2021 16:52

Niğde Belediyesi'nden öğrencilere sağlık çantası

Haberin Devamı

Ali KADI/NİĞDE,(DHA)- NİĞDE Belediyesi, öğretmen ve öğrencilere içerisinde maske ve kolonyanın olduğu sağlık çantası dağıttı. 
Cumhuriyet İlkokulu'nda yapılan sağlık çantası dağıtımına Başkan Özdemir ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar da katıldı. Yüz yüze eğitime desteklerinden dolayı Niğde Belediyesi ve Başkan Özdemir’e teşekkür eden Milli Eğitim Müdürü Yaşar, "Belediyemize ve başkanımıza bu güzel düşüncesinden, yüz yüze eğitimin aksamaması adına ortaya konulan öğrencilerimizin sağlığını korumayı amaç edinen düşünceli çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir de önlemlerle öğrencilerin daha sağlıklı bir ortamda eğitim almalarını amaçladıklarını kaydederken, şunları söyledi: "Bizim önceliğimiz her zaman için çocuklarımızın sağlığıdır. Bu doğrultuda Niğde Merkezde yer alan bütün öğrenci ve öğretmenlerimize hiçbir ayrım gözetmeksizin sağlık çantası dağıtıyoruz, yaklaşık 35 bin sağlık çantasının dağıtımına bugün itibariyle başlamış bulunuyoruz. Çocuklarımızı virüse karşı koruyarak en iyi şekilde eğitimlerini almaları için üzerimize düşen ne varsa yapmaya devam edeceğiz. Buradan sevgili öğrencilerimizi sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen konusunda dikkatli olmaları için uyarıyorum" dedi.
Öğrencilere dağıtılan sağlık çantalarında maske ve kolonya bulunuyor. Sağlık çantası ile çocukların okulda bulundukları süre içerisinde kişisel temizliklerine daha fazla özen göstererek, virüse karşı öz bakım bilinci kazanmaları amaçlanıyor.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!