Niğde Anadolu FK, iç saha maçlarını üniversitenin futbol sahasında oynayacak

Güncelleme Tarihi:

Niğde Anadolu FK, iç saha maçlarını üniversitenin futbol sahasında oynayacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2021 14:41

Niğde Anadolu FK, iç saha maçlarını üniversitenin futbol sahasında oynayacak

Haberin Devamı

Ali KADI/NİĞDE,(DHA)- NİĞDE'de Ömer Halisdemir Üniversitesi, 2'nci Lig'de mücadele eden Niğde Anadolu FK Futbol Kulübü'ne ev sahipliği yapacak.
Sporun gelişmesine katkı sağlamak, öğrencilerin spor sevgisini ve ilgisini artırmak, üniversite-şehir etkileşimini geliştirmek ve sporla ilgili bilimsel araştırmalar yapmak için üniversite ile Niğde Anadolu FK Spor Kulübü arasında imzalanan işbirliği protokolü üniversite yönetim kurulu tarafından onaylandı. Protokolün ardından açıklamalarda bulunan Rektör  Prof. Dr. Muhsin Kar, “Futbol toplumsal, sosyal, kültürel ve sağlık açısından çok önemli bir spordur. Yıkılan stadmun yerine yenisi yapılana kadar Niğde’nin futbol ile bağının kopmaması lazım. Niğde Anadolu FK’nın iç saha müsabakalarının başka bir şehre gitmesi büyük bir kayıp olurdu. Müsabakaların Niğde’de oynanması hem şehrimiz hem de üniversitemiz için birçok açıdan faydalı olacaktır. Protokolümüzün Niğde’nin ve üniversitemizin sportif faaliyetleri açısından hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.
Niğde FK Spor Kulübü adına protokolü imzalayan Niğde Anadolu FK Spor Kulübü Yetkilisi Eser Eti ise Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ile ortak bir çalışma yapmanın kendileri için çok önemli olduğunu ifade ederek bu ortak çalışmaların ilerleyerek sürmesini temenni ettiklerini dile getirdi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!