Vali Şimşek: Hedef Niğde'yi turizmde hak ettiği yere kavuşturmak

Güncelleme Tarihi:

Vali Şimşek: Hedef Niğdeyi turizmde hak ettiği yere kavuşturmak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2019 15:01

Vali Şimşek: Hedef Niğde'yi turizmde hak ettiği yere kavuşturmak

Haberin Devamı

Adnan ÇELEBİ-Andaç ARSLANPAY/NİĞDE,(DHA)- NİĞDE Valisi Yılmaz Şimşek, kentin turizm potansiyelinin çeşitlendirilmesi ve geliştirilmesi amacıyla il protokolü ile birlikte Yeşilburç köyü ile Paşa Bağları arasında yer alan Uzandı Vadisi'nde doğa yürüyüşü yaptı.

Yürüyüşe Vali Yılmaz Şimşek, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, İl Jandarma Komutanı Albay Garip Gümüş, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol, ilgili kurum müdürleri ile bölge sakinleri katıldı. Turizmi canlandırmak ve ilimizin doğal güzelliklerinden insanları haberdar etmek amacıyla Yeşilburç köyünden başlayan ve Niğde merkez Paşa Bağlarına kadar uzanan yaklaşık 4 kilometrelik yürüyüş parkurunda Vali Yılmaz Şimşek, yapılacak çalışmalar hakkında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol’den bilgi aldı.
Vali Yılmaz Şimşek, "Niğde, keşfedilmemiş doğal güzelliklere sahip, bu keşfedilmemiş doğal güzellikleri sadece bu yörede yaşayanlar ve bu yöreye yakın olanlar biliyor. Hatta kimsenin bilmediği doğal güzelliklerimiz keşfedilmeyi bekliyor" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!