Vali eşinden huzurevi ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Vali eşinden huzurevi ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2019 16:55

Vali eşinden huzurevi ziyareti

Haberin Devamı

Adnan ÇELEBİ/NİĞDE,(DHA)- NİĞDE Valisi Yılmaz Şimşek’in eşi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Huzurevini ziyaret etti.

Ziyaretinde Huzurevi sakinleri ile bir araya gelen  Dr. Çiğdem Olgun Şimşek’e Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler il Müdürü Harun Koca ile Huzurevi yöneticileri eşlik etti. Çiğdem Olgun Şimşek, programda yaptığı konuşmada, huzurevinde kalan değerli büyüklerimizin hayatlarını huzurlu ve sağlıklı bir şekilde sürdürmelerini temenni ettiklerini söyledi.

Büyüklerimizin tecrübeleri ile kendilerine yol gösterdiğini ifade eden Şimşek, “Bizlerin en kıymetli hazineleri olan yaşlılarımızı sık sık ziyaret ederek onların yanında olduğumuzu göstermeye çalışıyoruz. Büyüklerimizin yüzlerini gülerken görmek bizleri de mutlu ediyor. Onların hakkını ödeyemeyiz. Kendilerinden sadece hayır dualarını bekliyoruz. Sadece bu özel günde değil her zaman onları ziyaret etmemiz, onlara sevgiyle, saygıyla yaklaşmamız milletçe onlara verdiğimiz değerin bir ifadesidir. Bu duygularla, tüm büyüklerimizin Yaşlılar gününü kutluyor; sağlıklı, huzurlu yıllar diliyorum" dedi.

Şimşek, huzurevi sakinleri ile tek tek ilgilenerek onlarla sohbet etmesi ve onlara çeşitli hediyeler verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!