Niğde’de Kızılay kurban bağış standı açtı

Güncelleme Tarihi:

Niğde’de Kızılay kurban bağış standı açtı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2021 16:13

Niğde’de Kızılay kurban bağış standı açtı

Haberin Devamı

Adnan ÇELEBİ/NİĞDE, (DHA)- TÜRK Kızılayı Niğde Şubesi, kurban bağışları için Niğde Ömer Halisdemir Meydanı'nda stant açtı.
Kızılay'ın geleneksel hale gelen vekaletle kurban kesim kampanyası 2021 yılında da devam ederken, Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Türk Kızılay Niğde Şubesi tarafından Ömer Halisdemir Meydanı'nda kurulan stantta kurban vekaletleri hayırseverlerden alınıyor.
Kızılay Niğde Şube Başkanı Kemal Gençoğlu, kampanya kapsamında hayırseverlerin kurban bağışlarının usulüne uygun olarak kesileceğini ve ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağını kaydetti. 'Kurban’ın Bereketini Yıl Boyu Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye' sloganıyla kampanyayı sürdürdüklerini dile getiren Gençoğlu, "2021 yılı kurban vekalet bedeli yurt içi ve yurt dışı fiyatlarımız 1050 TL’dir. Türk Kızılay’ı olarak ülke genelinde vekaletle kurban kesme kampanyamızı başlattık. Ayrıca Niğde Kızılay şubesi olarak yerelde de bir çalışmamız var. Bu kapsamda Ömer Halisdemir meydanında kurban vekalet bağışı almak üzere standımızı açtık. Burada gerek kredi kartıyla gerekse nakit olarak kurban bağışları alınmakta. Niğde şubesine yapılan bağışlar15 ya da 20 tane 800 gramlık konserve kavurma olaraktan dağıtacağız. Bu yıl il genelinde beklentimiz geçen yıla oranla artacağını bekliyoruz. Hayırseverler tarafından bağışlanan kurbanlarımız et ve süt kurumu entegre tesislerinde kesilerek 800 gramlık konserve şeklinde paketlenip genel merkezimiz ve şubelerimiz aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine dağıtıyoruz. Niğde halkımızdan Türk Kızılay’ımıza Kurban bağışlarını yapmalarını bekliyoruz” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!