Niğde'de açılan İl Spor Merkezleri, 33 branşta ücretsiz hizmet verecek

Güncelleme Tarihi:

Niğdede açılan İl Spor Merkezleri, 33 branşta ücretsiz hizmet verecek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2021 14:01

Niğde'de açılan İl Spor Merkezleri, 33 branşta ücretsiz hizmet verecek

Haberin Devamı

Adnan ÇELEBİ/NİĞDE, (DHA)- NİĞDE'de, Türk Spor Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, 33 branşta ücretsiz hizmet verecek İl Spor Merkezleri'nin açılışı gerçekleştirildi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca Türk Spor Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümü dolayısıyla Niğde 5 Şubat Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe, Gençlik ve Spor İl Müdürü İlken Ötgünlü, antrenörler ve öğrenciler katıldı. Etkinlikte, İl Spor Merkezleri'nin açılış töreni de gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü, 5-18 yaş grubu çocuk ve gençlerin, GSB spor okullarında 23 branşta eğitim göreceğini, GSB engelsiz spor okullarının da 10 branşta faaliyet göstereceğini söyledi.
Spor okullarının çeşitli brançlarda ücretsiz olarak hizmet vereceğini kaydeden Ötgünlü, "Çocuklarımıza ve gençlerimize spor kültürünü aşılamak, sporu sevdirmek, spor yapma alışkanlığı kazandırmak, gelişimlerini sağlayıp aynı zamanda yaz tatilinde de boş zamanlarını sporla değerlendirmelerini sağlamak için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Niğde'de 2 bin sporcuya verdiğimiz hizmeti, bu yıl 3 bin sporcuya yükseltmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!