

AK Parti Niğde İl Başkanı Kılıç: Gece-gündüz demeden, kar-kış demeden çalışacağız
Adnan ÇELEBİ/NİĞDE,(DHA)- AK Parti Niğde İl Başkanı Ömer Kılıç, siyasetin tek amacının insanlara hizmet etmek olduğunu belirterek, "Bu uğurda gece-gündüz demeden, kar-kış demeden çalışacağız. Yolumuz uzun, zamanımız kısa. Çok gayret edeceğiz" dedi.
AK Parti Niğde İl Başkanı Ömer Kılıç ile yönetim kurulu üyeleri, 7’nci Olağan İl Kongresi sonrası İl Seçim Kurulu'na giderek mazbatalarını aldı. Burada düzenlenen törene Belediye Başkanı Emrah Özdemir ve İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna da katıldı.
Törende konuşan Başkan Kılıç, kongredeki birlik ve beraberliğin, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bağlılıklarını bir kez daha belgelediğini kaydetti. Kılıç, "İktidar partisinin il başkanı olmak büyük bir şeref. Durmak yok, yola devam edeceğiz. İlimizin sağlıktan turizme, turizmden eğitime her alanda yatırım yapılabilmesi için belediye başkanımızla, milletvekilimizle koordineli bir şekilde Niğdeli hemşerilerimize hizmet etmeye gayret edeceğiz. Siyasetin tek amacı insanlara hizmet etmek. Bu uğurda gece-gündüz demeden, kar-kış demeden çalışacağız. Yolumuz uzun, zamanımız kısa. Çok gayret edeceğiz” dedi.
FOTOĞRAFLI
Merkez haberleri Hürriyet yerel haberler sayfasında. Haber ajanslarının Merkez ilinden AK Parti Niğde İl Başkanı Kılıç: Gece-gündüz demeden, kar-kış demeden çalışacağız hakkında ilettiği tüm haberler hurriyet.com.tr farkı ile sizlere ulaştırılıyor. Bu haber ilk olarak 11 Şubat 2021 tarihinde saat 10 21’de yayınlandı. Son dakika gelişmesi oldukça AK Parti Niğde İl Başkanı Kılıç: Gece-gündüz demeden, kar-kış demeden çalışacağız haberi güncellenecektir.