Vali Şimşek'ten Bor ilçesi köylerine ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Vali Şimşekten Bor ilçesi köylerine ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2019 12:47

Vali Şimşek'ten Bor ilçesi köylerine ziyaret

Haberin Devamı

Andaç ARSLANPAY/ BOR(Niğde),(DHA)- NİĞDE Valisi Yılmaz Şimşek, Bor ilçesinde köyleri ziyaret ederek, görüş ve talepleri dinledi.
İl Jandarma Komutanı J. Albay Garip Gümüş, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu'nun katılımıyla kurum müdürleriyle Bor ilçesindeki köyleri ziyaret eden Vali Yılmaz Şimşek, Bor Kaymakamı Mehmet Yavuz, köy muhtarları ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı. Vali Şimşek, Emen, Seslikaya, Badak ve Bereke köylerinde vatandaşların katılımıyla düzenlenen toplantılarda sorun, görüş ve talepleri dinledi. Tarım, sağlık, ulaşım, elektrik, sulama ve içme suyu gibi konu başlıklarının görüşüldüğü toplantılarda Vali Yılmaz Şimşek, kendisine iletilen sorunların ivedilikle çözüme kavuşturulması noktasında ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.
Köylerde düzenlenen toplantıların ardından İl Özel İdaresi tarafından yapımı devam eden yatırımları da yerinde inceleyen Vali Şimşek, daha sonra Badak İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Ziyaretlerine tarım faaliyetlerinde bulunan işletmelerle devam eden Vali Şimşek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!