Başkan Akdoğan, çalışmaları yerinde inceledi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Akdoğan, çalışmaları yerinde inceledi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2017 14:23

Başkan Akdoğan, çalışmaları yerinde inceledi

Haberin Devamı


NİĞDE Belediye Başkanı Faruk Akdoğan şehir genelinde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Akdoğan, rehabilite edilen katı atık arıtma tesisi ve restorasyon çalışmaları devam eden Ermeni Kilisesi'nde incelemelerde bulundu.
Arıtma kapasitesi artırılan ve rehabilite edilen tesisin tüm bölümlerini inceleyen Akdoğan tesis ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Akdoğan, "Şehrimize ileri teknoloji arıtma tesisini kazandırana kadar mevcut arıtma tesisimizin işlevselliğini artırdık ve şehrimizin tüm atığını sistematik bir şekilde arıtır hale getirdik. Yeni arıtma tesisiyle birlikte Niğde'nin arıtmayla ilgili tüm sorunlarını da gidermiş olacağız"dedi.
Ermeni Kilisesi'nin restore edilmesinin yanı sıra çevre düzenlemesi ve çocuk parkıyla daha çok işlev kazanacağını belirten Akdoğan, "Kilisenin etrafına yapılan çevre düzenlemesiyle tarihi doku hayat bulmuş olacak. Şehrimizde altyapıdan çevre düzenlemesine kadar önemli bir değişim yaşanıyor. Bir yandan şehrimizi geleceğe taşıyacak yatırımları hayata geçirirken diğer yandan da tarihi değerlerimize sahip çıkarak onları gün yüzüne çıkarıyoruz.  Şehrimizin tarihi ve kültürel dokusunu korumaya ve yaşatmaya devam ediyoruz. Her şey daha yaşanabilir ve daha modern bir Niğde için" diye konuştu.

Uğur MART/NİĞDE,(DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!