Vali Yavuz: Millet patron, biz işçiyiz

Güncelleme Tarihi:

Vali Yavuz: Millet patron, biz işçiyiz
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2016 18:20

Vali Yavuz: Millet patron, biz işçiyiz

Haberin Devamı

Eser AYDIN/ MUŞ, (DHA)- Muş İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği çalışanları ile bir araya gelen Vali Seddar Yavuz, Millet patron biz işçiyiz. Buna alışacağız" dedi.



Vali Seddar Yavuz, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine giderek çalışan personelle görüştü. Vali Serdar Yavuz, şunları söyledi:



"Sevgili arkadaşlar hizmet ve yatırımlar yapılır. Ancak bunları işletecek olan insandır. O yüzden bizim insanlara, insanlığa yatırım yapmamız gerekir. Bizler kapımıza gelen herkesi anamız, babamız, kardeşimiz, en sevdiğimiz insan gelmiş gibi karşılayabiliyor muyuz? Biz devlet anlayışında emreden, buyuran devletten, hizmetkar devlet anlayışına geçtik. Biz efendilik yapan değil, hükmeden değil, halka hizmet eden bir devlet anlayışıyla hareket ediyoruz. Millet patron, biz işçiyiz. Buna alışacağız. Biz çalışanız, millete hizmet etmek için buradayız. Bizim görevimiz bu. Demek ki biz bu işe talipsek, en iyisini yapmak durumundayız. Bir şeyi göz ardı etmeyelim, Söz konusu olan kişisel otoritelerden çok, devletin otoritesi ve saygınlığı önemlidir. Tüm kamu çalışanları olarak kul hakkı kadar hatta ondan daha önemli olan kamu hakkı konusunda da çok hassas davranmalıyız."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!