Şehit polisin Muş'taki baba evine ateş düştü

Güncelleme Tarihi:

Şehit polisin Muştaki baba evine ateş düştü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2016 14:57

Şehit polisin Muş'taki baba evine ateş düştü

Haberin Devamı

MUŞ, (DHA)- İSTANBUL Beşiktaş'taki Vodafone Arena Stadı'nın yanında dün gece teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polislerden 22 yaşındaki Murat Yılmaz'ın Muş'taki baba evine ateş düştü.
Acı haberin duyulmasıyla birlikte vatandaşlar şehidin evine akın etti. Vali Seddar Yavuz, Belediye Başkanı AK Partili Feyat Asya, Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Sunay Mahallesi'ndeki şehidin bayraklarla donatılan babaocağına gitti. Acılarının büyük olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Feyat Asya, "İstanbul'daki patlamada Muşlu polis kardeşimiz de şehadet mertebesine ulaşmış. Bir kez daha terörü, terörizmi, teröriste yardım edeni, bütün bağlantılarını lanetliyoruz. Birliğimize, beraberliğimize kast eden bu hain saldırı kesinlikle amacına ulaşmayacak. Muşlular olarak ayaktayız. Sabahın erken saatlerinde acı haberi alır almaz, herkes şehidimizin ailesinin yanında yer aldı. Allah'ı laneti bu menfur saldırıyı gerçekleştirenlere, destekçilerinin üzerinde olsun. Bugün bütün İslam aleminin heyecanla beklediği, peygamber efendimizin doğum yıl dönümü heyecanla beklenirken, bu menfur saldırıyı gerçekleştirenlerin, terörün, terörizmin dininin, hiçbir kutsalının olmadığını bir kez daha görmüş bulunmaktayız" diye konuştu.
Şehidin dayısı olan Sunay Mahallesi Muhtarı Şahin Çiftçi de hainlerin emellerine ulaşamayacağını belirterek, "Bursa- Beşiktaş maçından hemen sonra bir hain saldırı olmuş. 2 yıl önce mezun olup çevik kuvvette göreve başlayan yeğenim de bu hain saldırıda şehit düşmüştür. Bu saldırıyı kınıyorum. Bizim canımız yandı başkasının canı yanmasın. Allah mekanlarını cennet etsin, milletimizin başı sağ olsun. Bu hainler emellerine varamayacaklar" dedi.
İki yıl önce göreve başlayan ve bekar olan şehit polis memuru Murat Yılmaz, Neriman ve Nazım Yılmaz çiftinin 4 çocuğunun en küçüğüydü. Şehidin ailesi acı haberi alır almaz İstanbul'a gittiği öğrenildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!