Muş'ta kitep okuma etkinliği

Güncelleme Tarihi:

Muşta kitep okuma etkinliği
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2017 09:33

Muş'ta kitep okuma etkinliği

Haberin Devamı

Yusuf Özgür BÜLBÜL MUŞ, (DHA) MUŞ Alparslan Üniversitesinde (MŞÜ) Kütüphaneler Haftası kapsamında "Kitabını Alda Gel" okuma etkinliği düzenlendi.



Kütüphaneler Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinliğe katılım beklentinin üzerinde oldu. Üniversite kampüsünde bir araya gelen çok sayıda öğrenci ve akademik personel yarım saat kitap okudu. Kitap okuyanlar ayrıca kendi aralarında hediyeleşti. Muş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, kişilerle kitap alışverişinde bulunmanın önemine dikkat çekti. Polat, "Okumak insanın ufkunu açar, herkesin okuması lazım. Buradan tüm öğrencilere tavsiye ediyorum kütüphaneler haftası kapsamında bulunuyoruz ama okumamız bir tek burayla sınırlı kalmasın, her zaman okuyalım" diye konuştu



Etkinlik, Rektör Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat’ın kütüphaneden en çok kitap alan Fen Edebiyat Fakültesi 4'üncü sınıf öğrencisi Şükrü Yeşiltepe, idari personelden Senem Yonca Elgin ve akademik personel Rukiye Işık'a hediye vermesi ile sona erdi. Etkinlikle katılımcılara çikolata ikram edildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!