Muş'ta Fırınlar Denetlendi

Güncelleme Tarihi:

Muşta Fırınlar Denetlendi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2017 16:28

Muş'ta Fırınlar Denetlendi

Haberin Devamı

Cevat DANİŞ/ MUŞ, (DHA)- Muş Belediyesinea bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Razaman ayında ekmek fırınlarındaki denetimleri artırdı.
Belediye Başkanı Feyat Asya, fırınlarda ekmek,pidelerin etiket, gramajlarını, un depolama ve ekmek imalat yerlerinde çalışan personelin kıyafetleriini denetlediklerini bildirdi. Görülen eksikliklerin giderilmesi açısından işyeri sahiplerine süre verildiğine işaret eden Başkan Asya, uyarılara rağmen kuralları yerine getirmeyenlere Zabıta Yönetmeliği ve Kabahatler Kanunu’nun ilgili maddeleri gereğince cezai işlem uyguldığını belirtti. Başkanı Feyat Asya, şunları söyledi:
“Ramazan ayında rutin olarak sürdürdüğümüz denetimlerimizi sıklaştırdık. Bilinçli tüketiciler olarak bu konuda vatandaşlarımızın da desteklerini bekliyoruz. Hemşehrilerimiz ekmek, pide ve diğer unlu mamulleri imalathanelerine yönelik şikayetlerini bizlere ulaştırabilirler. Özellikle gıda maddeleri konusunda vatandaşların endişelerinin ortadan kalkması amacıyla denetimlerimiz aralıksız olarak devam edecek. Denetimlerde ağırlıklı olarak hijyen koşulları, ruhsat, vergi levhası ve çalışanların temizliği konusunda incelemeler yapılıyor."

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!