Muş'ta BESYO sevinci

Güncelleme Tarihi:

Muşta BESYO sevinci
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2016 09:53

Muş'ta BESYO sevinci

Haberin Devamı

Yusuf Özgür BÜLBÜL / MUŞ, (DHA)Muş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümüne (BESYO) önümüzdeki yıl 40 öğrencinin alınacağını söyledi.



Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, üniversitede her fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulunda akademisyenlerin verdiği seminerlerin devam ettiğini bildirdi. Rektör Polat, "Öğrenci topluluklarımız kuruluş amaçlarına uygun faaliyetlerini sürdürüyor. Bu faaliyetler arasında maddi geliri yetersiz aile ve öğrencilere yardım, sosyal ve toplumsal içerikli seminerler ve sanat faaliyetleri bulunmakta. Yakın zamanda üniversitemizde başkanlık sistemi ve anayasayla ilgili iki farklı konferans da düzenledik" diye konuştu



3 Ağustos 2016 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararı ile Muş Alparslan Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nun kurulduğunu hatırlatan Rektör Prof. Polat şunları söyledi:



“Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu kısa sürede gerekli şartları yerine getirerek 2017-2018 eğitim öğretim yılında beden eğitimi ve spor öğretmenliği bölümüne öğrenci alımını gerçekleştirecektir. Nasip olursa birkaç hafta içinde BESYO’nun açılışının yapılmasını da planlıyoruz. Muş Alparslan Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu bünyesindeki Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümüne önümüzdeki yıl 40 öğrenci alınması hedeflenmektedir" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!