Muş'ta 125 bin öğrenci karne sevinci yaşadı

Güncelleme Tarihi:

Muşta 125 bin öğrenci karne sevinci yaşadı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2016 15:53

Muş'ta 125 bin öğrenci karne sevinci yaşadı

Haberin Devamı

 

 

Eser AYDIN/ MUŞ, (DHA)- 2015-2016 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle birlikte Muş’ta 125 bin öğrenci karne sevinci yaşadı.

Eğitimin son günü dolayısıyla Muş Prof. Dr. Vahit Özmen İlkokulu’nda program düzenlendi. Programa Vali Seddar Yavuz, Belediye Başkanı Feyat Asya, İl Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan, okul müdürleri, okul idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerinin yanı sıra okulu yaptıran Muşlu Prof. Dr. Vahit Özmen ve eşi Dr. Nevin Özmen de katıldı. İlkokulun olduğu bahçede bir de ortaokul yaptıran hayırsever Özmen çifti, her yıl olduğu gibi bu yılda eğitim-öğretim yılı sonunda öğrencilerle bir araya geldiler. İl Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan, 125 bin öğrencinin karne sevinci yaşadığını söyledi. Prof. Dr. Vahit Özmen ile eşi Dr. Nevin Özmen, memleketlerine vefa borçlarını eksikliğini hissettikleri okullar yaparak göstermeye ve iyi, donanımlı nesiller yetişmesine katkı sunmaya çalıştıklarını ifade ettiler.

Vali Seddar Yavuz ise öğrencilerden tatillerini boş geçirmemelerini isteyen Vali Yavuz, bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu. Muş’a bombalı araç sokanların bu halka sadece ölümü vadettiğini vurgulayan Vali Yavuz, anne ve babalara seslenerek çocukların İslam bilinci ve ahlakı, vatan ve millet sevgisiyle yetişmeleri için büyük sorumluluk taşıdıklarını belirtti.

Dereceye giren öğrencilerin ödüllendirilmesinin ardından öğrencilere karne ve hediyeleri dağıtıldı. Vali Yavuz burada vali olmak isteyen ve duygulanan bir öğrenci ile velisini tebrik etti.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!