Muş Spor yeniden BAL Liginde

Güncelleme Tarihi:

Muş Spor yeniden BAL Liginde
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2017 09:17

Muş Spor yeniden BAL Liginde

Haberin Devamı

Yusuf Özgür BÜLBÜL / MUŞ, (DHA) -Muş Spor F.C amatör lig şampiyonu Öz Hasköy Spor’u penaltı atışlarında 3-2 mağlup ederek yeniden BAL Ligine yükseldi.  

Muş Şehir Stadında karşı karşı gelen Muş Spor F.C ve Öz Hasköy Spor 90 dakika boyunca gol bulamadı. Uzatma dakikalarında da gol sesi çıkmayınca maç penaltılara gitti. Muş Spor F.C seri penaltı atışlarında rakibi Öz Hasköy Sporu 3-2 mağlup ederek yeniden BAL Ligine çıkmayı başardı. Maç sonu taraftar, futbolcular ve teknik heyet saha içinde halay çekerek galibiyeti kutladı. Muş Spor Kulübü Başkanı Mustafa Sinan Akaydın, tüm sporcularını kutlayarak galibiyeti Muş halkına armağan ettiklerini belirterek şöyle konuştu:

“Zorlu gecen ligde, amatör lig birincisi Öz Hasköy Spor ile karşılaştık. Zor mücadeleydi iyi oynayan bizdik ve penaltılarda kazanmak nasip oldu. Tüm sporcularımı kutluyor galibiyeti zaman ayırıp gelen taraftarlar ve Muş halkına armağan ediyorum. Vali Seddar Yavuz, Belediye Başkanı Feyat Asya ve işadamlarımıza sesleniyorum sahip çıkalım bu takıma bu takımı 3. lige taşıyalım Muş bunu hak etmiyor.”

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!