Başkan Asya ve Rektör Polat, Yaz Kursunda

Güncelleme Tarihi:

Başkan Asya ve Rektör Polat, Yaz Kursunda
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2017 10:53

Başkan Asya ve Rektör Polat, Yaz Kursunda

Haberin Devamı

MUŞ, (DHA)- Belediye Başkanı Feyat Asya, Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat ile birlikte yaz kurslarını denetledi.
Belediye ve Muş Alparslan Üniversitesinin işbirliğinde düzenlenen, 7-14 yaş arası çocukların eğitim gördüğü kurslar haftanın 4 günü gerçekleştiriliyor. 150 öğrencinin bulunduğu kurslar 13 eğitmen nezaretinde yapılıyor. Öğrencilerin ulaşım ve yiyecek ihtiyaçları Belediye tarafından karşılanıyor. Muş Alparslan Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen yaz kursları 1 Eylül tarihine kadar devam edecek.
    Başkan Asya ve Rektör Polat kursların yapıldığı derslikleri ziyaret ederek yapılan faaliyetleri yerinde inceledi. Belediye Başkanı Feyat Asya, “Şehrimizin imarı ve inşasının yanı sıra çocuklarımızın, gençlerimizin, bayan kardeşlerimizin gönlüne hitap edecek, ihtiyaç duydukları etkinlikleri de yerine getirmeye çalışıyoruz. Sosyal belediyeciliğin gereği bu konudaki eksikliklerimizi gideriyoruz. Bugün burada eğitim gören kardeşlerimizi böyle cıvıl cıvıl gördüğümüzde ne kadar doğru bir iş yaptığımızı bir kez daha anladım. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğlenerek bir şeyler öğrenmelerine vesile olabiliyorsak ne mutlu bize" diye konuştu.
Rektör Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat ise “Muş’ta ilk kez düzenlen ve Üniversitemizin sorumluluğu altında her türlü tedbirin alındığı kurs programı ile çocuklarımızın eğlenerek ve sosyalleşerek bilgilenmesi amaçlanıyor. Kurslarda çocuklar, branşında uzman sporcu ya da antrenör 13 profesyonel eğitmen eşliğinde sportif faaliyetlerde bulunuyor" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!