Muğla'da Vali Tavlı denetimleri kontrol etti 

Güncelleme Tarihi:

Muğlada Vali Tavlı denetimleri kontrol etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2020 02:01

Muğla'da Vali Tavlı denetimleri kontrol etti 

Haberin Devamı

Hasan AKYILDIZ/MUĞLA, (DHA)- İÇİŞLERİ Bakanlığı’nın, 81 İl Valiliğine gönderdiği ‘Koronavirüs Denetimleri’ konulu genelgesi kapsamında, 'Sağlık İçin Hepimiz İçin' sloganıyla ülke genelinde uygulanan Covid-19 tedbirleri denetimleri, Muğla Şehirlerarası Otobüs Terminalinde,  Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın katılımıyla gerçekleşti.
Vali Orhan Tavlı öncülüğünde ilçe kaymakamları, belediye başkanları, oda başkanları, emniyet ve jandarma ekiplerince gerçekleşen denetimlerde konaklama tesisleri, alışveriş merkezleri, pazar yerleri, lokantalar, kafeteryalar, düğün ve nikah yapılan yerler, berber,kuaför,güzellik merkezleri, internet kafe,salon ve elektronik oyun yerleri, şehir içi ve şehirlerarası toplu ulaşım araçları, ticari taksiler, taksi durakları, yollar, park,piknik alanları, lunapark,tematik parklar, spor merkezleri, kültürel aktivite yerleri, sahil bantları ve tüm yaşam alanlarını kapsayacak şekilde yüksek yoğunluklu bir denetim yapılarak esnaflara ve vatandaşlara alınan tedbirlere uyulması konusunda uyarılarda bulunuldu.  Vali Orhan Tavlı, denetimlerde vatandaşlara, tedbiri elden bırakmamalarını ve rehavete kapılmamalarını belirterek, hijyen konusunda uyararak maske, mesafe, temizlik kuralını hatırlattı.İl genelinde denetimlerin kesintisiz ve süreklilik teşkil edecek şekilde devam edeceğini belirten Vali Orhan Tavlı, “Tüm denetim ekiplerimizle sahadayız.  Vatandaşlarımız alınan tedbirlere sıkı bir şekilde riayet ederse, salgınla mücadelede başarıya hızlı bir şekilde ulaşırız. Alınan tedbirlere ve kurallara uyan esnaf ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim" dedi.
Vali Orhan Tavlı, yapılan uyarılara ve alınan tedbirlere uymayanlar hakkında, idari para cezası başta olmak üzere, gerekli idari ve adli yaptırımların uygulanacağını belirtti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!