Şehit meslektaşları için fidan diktiler

Güncelleme Tarihi:

Şehit meslektaşları için fidan diktiler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2018 10:13

Şehit meslektaşları için fidan diktiler

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Marmaris ilçesinde, mesleğe yeni atanmış 24 öğretmen, PKK'lı teröristlerin şehit ettiği meslektaşları Şenay Aybüke Yalçın ve Necmettin Yılmaz adına oluşturulan hatıra ormanına fidan dikti.

Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nca, 24 Kasım Öğretmen Günü kapsamında, Hirsaönü Mahallesi Asparan Mevkii'nde geçen sene oluşturulan Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın ve Necmettin Yılmaz Hatıra Ormanı'na yeni fidanlar dikildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan ve yeni atanmış 24 öğretmen, hatıra ormanına kızılçam fidanları dikerek can suyu verdi. Öğretmenler, ardından hatıra ormanının bakımını yaptı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, "Oluşturduğumuz hatıra ormanı bizim için çok önemli. Hain terör örgütü tarafından şehit edilen iki öğretmenimizin adları burada yaşatılmaktadır. Tüm öğretmenlerimizle birlikte hatıra ormanımızı sahip çıkıp büyüteceğiz. Türkiye Cumhuriyeti topraklarına göz diken tüm hainlere karşı bir orman gibi kardeşçe ve bütün olarak en güzel cevabı, çok güzel bir nesil yetiştirerek vereceğiz" dedi.

Ali GÜNDOĞAN / MARMARİS (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!