Marmaris'te 'Halk Günleri' başladı

Güncelleme Tarihi:

Marmariste Halk Günleri başladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2019 17:08

Marmaris'te 'Halk Günleri' başladı

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Marmaris ilçesinde, Kaymakam Ertuğ Şevket Aksoy başkanlığında 'Halk Günü' toplantısı yapıldı. İlçenin 45 kilometre kırsalındaki Taşlıca Mahallesi'nde ilki gerçekleştirilen toplantıya katılan kamu kurumlarının daire müdürlerine vatandaşlar taleplerini iletti.

Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, vatandaşların istek, şikayet ve önerilerini dinlemek amacıyla Halk Günü düzenledi. Sabah saatlerinde, Marmaris'e 45 kilometre mesafedeki 500 nüfuslu kırsal Taşlıca Mahallesi ziyaret edildi. Mahalle meydanındaki kahvehanedeki toplantıda Kaymakam Aksoy, beraberinde Marmaris İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Mustafa Çetinkaya, Marmaris İlçe Emniyet Müdürü Namık Söylemez, Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, Marmaris Sahil Güvenlik 82'nci Bot Komutanı Binbaşı Mustafa Söylemez, Marmaris İlçe Tarım Müdürü Nejmettin Kaya ile bazı kamu ve kurum kuruluş temsilcileri vatandaşlarla bir araya geldi. Taşlıca Mahalle Muhtarı Emin Özçelik, yörenin yerleşim yapısı ve coğrafi konumu hakkında bilgi verdi. Muhtar Özçelik, mahallenin en büyük sorununun iki asırdır devam eden temiz içme suyu olduğu bunun öncelikli olarak çözülmesi gerektiğini söyledi. Kaymakam Aksoy'un başkanlık ettiği toplantıda vatandaşların talep ve istekleri dinlenip, ilgili kurum ve kuruluş temsilcileri tarafından tek tek not alındı.

Vatandaşların görüş ve önerileri dinlendikten sonra toplantının amacı hakkında bilgi veren Kaymakam Aksoy, "Devlet olarak vatandaşlarımızın huzuru ve güveninin sağlanması için elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Devlet olarak kapımız 7/24 vatandaşlarımıza açıktır. Taşlıca köyü ilçemize en uzak kırsal mahallerimizden biridir. En güzel coğrafyada yaşıyoruz. Ne mutlu ki bu cennet köşede vatana devlete bağlılıktan hiç ödün verilmiyor asayiş sorununuz yok. İnşallah Türkiye'nin her yeri böyle olur. Sorun, şikayet ve taleplerinizi buradaki yetkili arkadaşlara iletildi. Kısa ve orta vadeli sorunların çözümü için harekete geçeceğiz" dedi.

Ali GÜNDOĞAN / MARMARİS (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!