Marmaris'in gururu Behiç

Güncelleme Tarihi:

Marmarisin gururu Behiç
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2020 10:58

Marmaris'in gururu Behiç

Haberin Devamı

Ali GÜNDOĞAN / MARMARİS, (DHA)

Süper Lig ekibi Beşiktaş'la profesyonel sözleşme imzalayan 20 yaşındaki golcü Behiç Alpagut Özeren, doğup büyüdüğü Marmaris'in gururu oldu.
Futbola 2011 yılında Marmarisspor'da başlayan 1.93 boyundaki Behiç, solak oluşu ve hava toplarındaki hakimiyetiyle dikkat çekip 2013'te İzmir'in yetiştirici kulübü Altınordu'ya geçti. Altınordu'da 1.5 kalıp Marmarisspor'a dönen genç futbolcu, 4 yıl daha kulübünün altyapısında forma giydikten sonra 2018-19 sezonunda transfer olduğu İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Mecidiyeköyspor'da bir sezonda 24 gol atarak parladı.
Performansıyla geçen yıl Beşiktaş'ın U19 takımının yolunu tutan Behiç Alpagut, Spor Toto Gelişim Elit U19 Ligi'nde 8 gol atıp Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın gözüne girdi. Beşiktaş'ta profesyonelliğe geçen Behiç, çok mutlu olduğunu belirterek, "Futbolla siyah-beyaz formayla tanıştım. Hayallerimi de hep Beşiktaş’ın A takımının siyah-beyazlı formasını giymek süslüyordu. Kendime inanıyor ve güveniyorum. Beşiktaş'ta başarılı olmak ve A takımda kalıp ilk 11'e girmek için çok çalışacağım" diye konuştu. Daha öhce Marmaris'te yetişen Salih Uçan, İrfan Başaran gibi oyuncular da Süper Lig devlerinin yolunu tutmuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!