Vali Tavlı'dan, Datça'daki muhtarlara teşekkür belgesi

Güncelleme Tarihi:

Vali Tavlıdan, Datçadaki muhtarlara teşekkür belgesi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2021 12:23

Vali Tavlı'dan, Datça'daki muhtarlara teşekkür belgesi

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Datça ilçesinde, koronavirüsle (Covid -19) mücadelede gösterdikleri başarılı çalışmalar nedeniyle muhtarlar, Valilik tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.

Muğla Valisi Orhan Tavlı, 2020 yılında koronavirüsle mücadelede çalışmalarında mesai mefhumu gözetmeksizin gayret gösteren Datça'nın 12 mahalle muhtarına teşekkür belgesi gönderdi. Datça Kaymakamlığı'na ulaşan teşekkür belgeleri, Datça Muhtarlar Derneği aracılığıyla tek tek tüm mahalle muhtarlarına teslim edildi. Vali Tavlı'nın gönderdiği teşekkür belgesinde, "Covid-19 ile mücadele kapsamında mesai mefhumu gözetmeden gösterdiğiniz gayretli ve özverili çalışmalarınız nedeniyle, 'Teşekkür Belgesi' ile taltif eder, başarılarınızın devamını dilerim" iadelerine yer verildi.

Datça Muhtarlar Derneği Başkanı Metin Karadağlı, koronavirüsle mücadele nedeniyle Valilik tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirilmelerinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Vali Tavlı'ya teşekkür eden Karadağlı,  "2020 bütün dünya ve ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de zorlu bir yıl oldu. Pandeminin en az hasarla atlatılmasında muhtarlar olarak geçen yıl üzerimize düşen görevi seve seve yerine getirdik. Sağlık görevlilerinin yanı sıra polis ve jandarma ile iş birliğinde çalışarak, mücadeleye katkı verdik. 2021 yılında da aynı gayreti göstereceğiz” dedi.

Mehmet ÇİL / DATÇA (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!