Datça’da muhtarlar Ata’nın huzurunda

Güncelleme Tarihi:

Datça’da muhtarlar Ata’nın huzurunda
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2020 16:22

Datça’da muhtarlar Ata’nın huzurunda

Haberin Devamı

MUĞLA’nın Datça ilçesinde, 19 Ekim Muhtarlar günü kapsamında  ilçe genelindeki 13 mahalle muhtarı, Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar ile birlikte, Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk koyup saygı duruşunda bulundu.

Datça Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Metin Karadağlı burada yaptığı konuşmada, demokrasinin ilk basamağını muhtarların oluşturduğunu söyledi.

Karadağlı, “Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, yasalarla belirlenmiş çerçevede muhtarlar,  iyi gününde kötü gününde her koşul ve şartta halkın yanında olan kişidir’ dedi.

Tüm dünyayı olduğu gibi Türkiye'yi de etkileyen koronavirüs pandemisine rağmen muhtarların her zaman görev başında olduklarını ifade eden Karadağlı, ‘ Muhtarlar kendi sağlığını bile düşünmeden, gece gündüz vatandaşların ihtiyaçları için, belediye ekipleri ve vefa grubu görevlileriyle birlikte çalışarak hasta olanları hastaneye götürüp cenazelerin defin  edilmesinde yardımcı oluyor. Umarız en kısa sürede, ülkemiz ve dünyada yeniden normal hayata dönülür” dedi.

 Mehmet ÇİL /DATÇA (Muğla),(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!