Datça İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün araç filosu genişledi

Güncelleme Tarihi:

Datça İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün araç filosu genişledi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2020 17:26

Datça İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün araç filosu genişledi

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Datça ilçesinde, Datça Güvenlik Hizmeleri Güçlendirme Derneği’nin öncülüğünde, hayırsever iş insanlarının katkıları ile alınan iki ekip otosu ile bir minibüs ve bakımdan geçirilen iki ekip otosu, Datça İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Araçların devir teslimi için Datça İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen törene Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Datça  Kaymakamı Mesut Çoban,  Datça İlçe Emniyet Müdürü İsmail Toygun, Datça Güvenlik Hizmetleri Güçlendirme Derneği Başkanı Nizamettin Yanlı katıldı.

Datça Kaymakamı Mesut Çoban törende yaptığı konuşmada, üç yeni ekip aracının katılımıyla Datça İlçe Emniyet Müdürlüğü filosunun güçlendiğini söyledi.

Datça Güvenlik Hizmetleri Güçlendirme Derneği Başkanı Nizamettin Yanlı da,  2 ay önce başlayan kampanyaya Datçalı yardımsever iş insanlarının büyük destek verdiğini belirtip, “Toplam 534 bin TL para toplandı. Toplanan bağışlarla 3 ekip otosu alınırken, kullanılmakta olan 2 ekip otosu da yenilendi. Ayrıca, 12 telsiz, 10 bilgisayar kasası ve iki yazıcı emniyetimize bağışlandı. Bu arada ilçe çıkışındaki  Plaka Tespit Sıstemi (PTS) yenilenirken,  emniyet lojmanları ile Kargı yoluna ise güvenlik kameraları takıldı" dedi.

Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, hizmete giren yeni ekip otolarının hayırlı olması dileğinde bulunarak, derneğe ve bağışta bulunan hayırsever iş insanlarına teşekkür etti.

Datça İlçe Emniyet Müdürlüğü filosuna katılan ekip otolarının  merkez karakol ve asayiş şube müdürlüğünde hizmet verecek.

Mehmet ÇİL / DATÇA (Muğla),  (DHA)

OTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!