Cengiz İmren sahneye döndü

Güncelleme Tarihi:

Cengiz İmren sahneye döndü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2017 11:27

Cengiz İmren sahneye döndü

Haberin Devamı

UZUN bir aradan sonra ilk kez Gümbet Barlar Sokağı'nda sahne alan Cengiz İmren, sevenlerine iki bayram arası çıkaracağı yeni albümünün müjdesini verdi.

Yeni açılan Clup Ampersand'da sahneye çıkan Cengiz İmren, bir zamanlar dillerden düşmeyen şarkısı Birtanem'i Bodrum'da ilk kez seslendirdi. Siyah takım elbisesi ile sahneye çıkan İmren'i yaklaşık 600 kişi izledi. İmren'i izleyenler bazı hareketli parçalara eşlik ederek oyunlar oynadı. Bir ara sahnede terleyen İmren, ceketini çıkartarak parçalarını seslendirmeye devam etti. Sahneye çıkmadan önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İmren, "Ben saneye çıkarak ayakta kalan bir sanatçıyım. Bodrum'da ve burada ilk sahnem. Bu arada iki bayram arası yeni albümümü çıkartacağım inşallah. Çok heyecanlıyım" dedi.

"10 YILDIR YOKUM"

Geçtiğimiz günlerde yeni çıkaracağı albüm için "Artık diğer sanatçılar düşünsün" sözleri hatırlatılan İmren, "Benim boşluğumdan faydalanmak isteyenler için söylemiştim o sözleri. Ben Türkiye'ye ilk geldiğimde, bütün imparatorların, babaların arkasında çalışırken Cengiz İmren olmuştum. 10 yıldır yokum. Ben geldiğim zaman bazı şeylerin değişeceği belli. Çünkü şarkı söylemek, bestelemek, insanlara sunmak ve beğendirmek çok farklı bir duygu" dedi.

"CENGİZ İMREN'DEN VE ŞARKILARINDAN ÖZÜR DİLİYORUM"

Şarkılarının kimsenin şarkılarına benzemediğini söyleyen İmren, "Benim şarkılarım kimselerden alıntı değil. Benim şarkılarımdan şarkı yapıp bir yerlere gelen insanlar oluyor. Ses çıkarmıyorum. Cengiz İmren yokmuş gibi davranıyorum. Ama bundan sonra artık Cengiz İmren'den ve şarkılarından özür diliyorum. Üzülerek söylüyorum ama artık ben geldim" dedi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan İmren, sevilen parçaları ile sevenlerine oldukça keyifli saatler yaşattı. Şarkıcı Cengiz İmren, 2003 yılında bir çeteye yardım ve yataklık ettiği iddiasıyla tutuklanmıştı.

Hülya ELTEŞ / BODRUM (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!