Büyükşehir Ve Tüm Yerel-sen Toplu Sözleşme İmzaladı

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehir Ve Tüm Yerel-sen Toplu Sözleşme İmzaladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2015 12:47

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLE TÜM YEREL SEN ARASINDA İKİ YILLIK TOPLU SÖZLEŞME İMZALANDI.

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve MUSKİ’de çalışan memur ve sözleşmeli personeli ilgilendiren toplu sözleşme Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün tarafından imzalandı.
Tüm Yerel-Sen Muğla Şubesi Başkanı Salih Yıldız, 01.01.2016-31.12.2017 tarihleri arasında geçerli olan sözleşmeden Muğla Büyükşehir Belediyesi ve MUSKİ’de çalışan 594 memur ve sözleşmeli personelin yararlanacağını, çalışanların maaşlarında sosyal denge ücretinde iyileştirmeler yapılacağını söyledi.
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Tüm Yerel-Sen ile yapılan toplu sözleşme imza töreninde, Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan bütün personelinin büyük bir özveri ile çalıştığını, bütün belediye personelinin yasal, demokratik, sendikal haklardan yararlanması gerektiğini söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “ Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak büyük bir aileyiz. Muğla’nın 13 ilçesinde, 551 mahallesinde yaşayan vatandaşlarımız için mesai saati gözetmeden çalışıyoruz. Bütün personelimizin emeğinin karşılığını almasının yanında sendikal haklarının da korunması gerekir. Bu toplu sözleşmeden Muğla Büyükşehir Belediyesi ve MUSKİ personelimiz yararlanacak. Toplu sözleşmemiz hayırlı olsun. Yeni bir yıla girerken, bütün çalışanlarımıza hizmetleri, emekleri için teşekkür ediyor, mutlu bir yıl diliyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!