Festival Voleybol'da ilk kupalar sahiplerini buldu

Güncelleme Tarihi:

Festival Voleybolda ilk kupalar sahiplerini buldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2022 14:35

Festival Voleybol'da ilk kupalar sahiplerini buldu

Haberin Devamı

Mustafa ERCAN/MERSİN, (DHA)-MERSİN'de  Yenişehir Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) iş birliğiyle Festival Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonası, yıldızlar kategorisi müsabakaları sona erdi. 
Yenişehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Festival Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonası yıldızlar kategorisi sona erdi. Yıldız kızlarda Fenerbahçe’yi setlerde 3-0 yenen Vakıfbank şampiyon olurken, üçüncülük maçında ise PTT ile karşılaşan Eczacıbaşı maçı set vermeden kazandı ve şampiyonada üçüncü oldu. Yıldız erkeklerde ise Arkas Spor, İstanbul BBSK’yı 3-1 yenerek şampiyonluğa ulaştı. Erkekler kategorisinde de şampiyonanın üçüncüsü Ziraat Bankası’nı 3-1 yenen TVF Spor Lisesi oldu. Yenişehir Belediyesi CNR EXPO Fuar Merkezi’nde oynanan final ve üçüncülük maçlarını yüzlerce sporsever izledi. Heyecan dolu anlara sahne olan müsabakalar izleyicilerden tam not aldı.
Final karşılaşmasının ardından törende kupa ve madalyalar sahiplerini buldu. Yenişehir Belediye Başkan Yardımcısı Murat Sakuçoğlu, TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, MHGK Başkanı Aziz Yener ve Mersin Voleybol İl Temsilcisi Nurten Keskin dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını verdi.
16 Haziran’da sona erecek Festival Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonası, yarın küçük erkekler ve midi kızlar kategorisinde maçlarla devam edecek. Maçlar, Yenişehir Belediyesi CNR EXPO Fuar Merkezi’nde kurulan 8 sahada aynı anda oynanacak. Sporseverler tüm maçları ücretsiz izleyerek, heyecana ortak olabilecek. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!