Dürdane teyzenin tedavisine başlandı

Güncelleme Tarihi:

Dürdane teyzenin tedavisine başlandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2019 15:59

Dürdane teyzenin tedavisine başlandı

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA)- MERSİN'de Yenişehir Belediyesi tarafından yapılan Mahalle Toplantıları’nda söz alan ve gözlerindeki rahatsızlığı dile getirerek, "Görmek istiyorum, bana yardım edin" diyen 87 yaşındaki Dürdane Gökçe’nin tedavisine başlandı.
Çukurkeşlik Mahallesi'nde 87 yaşındaki Dürdane Gökçe, Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’ten gözlerinin tedavi edilmesi için yardım talebinde bulunmuştu. Başkan Özyiğit, Dürdane Gökçe’nin talebine sessiz kalmadı. Dürdane Gökçe, Yenişehir Belediyesi ekipleri tarafından evinden alınarak göz taraması için hastaneye götürüldü. Yapılan ilk muayene ile tedavisine başlanılan Gökçe’nin tedavi süreci Yenişehir Belediyesi tarafından takip edilecek. 
Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, "Çukurkeşlik mahallemizde yaptığımız toplantıda hemşehrilerimizi tek tek dinledik. Sıkıntılarını ve taleplerini aldık. Dürdane teyze o toplantıda gözlerinin göremediğini ifade ederek yardım istedi biz de kendisinin yardım talebine tabi ki sessiz kalamazdık. Belediye ekiplerimiz harekete geçti ve Dürdane teyzeyi köyünden alarak hastaneye götürdük. Muayenesi yapılarak tedavisine başlandı gözleri inşallah iyi olacak. Yenişehir Belediyesi olarak Dürdane teyzenin sağlığına kavuşması sürecini takip edeceğiz. Hemşerilerimize dokunmak ve onların sorunlarına çözüm bulmak bizim en asli görevimizdir.  Bizim belediyecilik anlayışımız böyledir. Onlar bizi sorunları çözmek için seçti.  Biz de onların güvenlerini boşa çıkarmayacağız.  Dürdane teyzenin göz sağlığına kavuşması için her şeyi yapacağız." dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!