Veysel Memiş Yılın Genç İşadamı Seçildi

Güncelleme Tarihi:

Veysel Memiş Yılın Genç İşadamı Seçildi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2015 12:39

YILIN GENÇ İŞADAMI SEÇİLEN MERSİNLİ İŞADAMI VEYSEL MEMİŞ, ÖDÜLÜNÜ EKONOMİ BAKANI NİHAT ZEYBEKÇİ'DEN ALDI.

Uluslararası aylık ekonomi ve iş dünyası dergisi Ekovitrin tarafından bu yıl 14.’sü düzenlenen ’Yılın Starları Ödül Töreni’nde, Mersinli işadamı Veysel Memiş ’Yılın Genç İşadamı’ seçildi.
İstanbul’da bir otelde gerçekleştirilen törene 500’e yakın davetli katıldı. Yılın Starları Ödül Töreni, Avrupa ülkelerinden, Türk cumhuriyetlerinden, Ortadoğu’dan ve Türkiye’den iş, siyaset, bürokrasi, eğitim ve sanat dünyasından önemli isimlerini buluşturdu.
’Yılın Starı’ seçilenler, uzun soluklu bir anket sonucunda Ekovitrin okuyucuları tarafından belirlendi. Anket çalışması, Ekovitrin dergisiyle birlikte ve eş zamanlı olarak ’ekovitrin.com’ haber sitesinde yer alan formlar doldurularak yapıldı. Dünyanın hemen her tarafından katılımlar gerçekleştiği için bu anket çok geniş katılımlı bir kamuoyu araştırması özelliğini de taşıyor. Yılın Starları, 310 bin 202 oy kullanılarak belirlendi.
Tat Bakliyat Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Memiş’de ’Yılın Starları Ödül Töreni’nde, Yılın Genç İşadamı ödülünü almaya hak kazandı. Memiş, ödülünü Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin elinden aldı. Ödül töreni sonrasında kısa bir açıklama yapan Veysel Memiş, "Daha yolun başındayız. Öğreneceğimiz çok şeyler var, fakat böylesine önemli bir ödül töreninde ödül almam beni gururlandırdı. Bu ödüller bizler için itici güç oluyor. Bundan sonra da ülke sevdasıyla, işimize dört elle sarılarak aynı şevk ve azimle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!