Üniversite öğrencisi Özgecan'ın öldürülmesi

Güncelleme Tarihi:

Üniversite öğrencisi Özgecanın öldürülmesi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2015 16:34

- Baba Mehmet Aslan: "Yurdun dört bir tarafından gelip, yüce gönüllülük gösteren herkese çok teşekkür ediyorum. Ben o yüce gönüllülerin karşısında saygıyla eğiliyorum"

Haberin Devamı

MERSİN (AA) - Tarsus ilçesinde öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın babası Mehmet Aslan, yurdun dört bir tarafından gelip, acısını paylaşan herkese teşekkür etti.

Türkiye'nin dört bir yanından Aslan ailesinin evinin önünde kurulan taziye çadırın gelen çok sayıda vatandaş, aileye başsağlığı diledi. Yenişehir Müftülüğü'nden gelen görevliler Kur'an-ı Kerim okudu, dua etti.

Baba Mehmet Aslan, taziye ziyaretine gelen vatandaşlara teşekkür ederek, "Yurdun dört bir tarafından gelip, yüce gönüllülük gösteren herkese çok teşekkür ediyorum. Ben o yüce gönüllülerin karşısında saygıyla eğiliyorum" dedi.

Anne Songül Aslan da bir gazetecinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a matemlerinin simgesi olarak siyah başörtü göndermesini hatırlatması üzerine, "Konuşacak halimiz kalmadı. Acımız büyük. Söyleyeceğimiz her şeyi söyledik" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!