Trafik kazası kurbanı Koray adına koruluk oluşturuldu

Güncelleme Tarihi:

Trafik kazası kurbanı Koray adına koruluk oluşturuldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2021 18:07

Trafik kazası kurbanı Koray adına koruluk oluşturuldu

Haberin Devamı

Mustafa ERCAN/MERSİN, (DHA)- MERSİN'de geçtiğimiz mart ayında trafik kazasında yaşamını yitiren ilkokul öğrencisi 8 yaşındaki Koray Tekin Turhan’ın anısı Mezitli Belediyesi tarafından oluşturulan korulukta yaşatılıyor.
Mezitli Belediyesi tarafından oluşturulan 67'inci koruluk hüzünlü anlara sahne oldu. Mersinli Ahmet İlkokulu öğrencisi Koray Tekin Turhan adına oluşturulan parkta Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Koray’ın ailesi ve öğretmenleri tarafından zeytin, nar ve selvi fidanları dikildi. Duygu dolu bir ortamda gerçekleşen anma programında, Koray’ın ailesi ve sınıf arkadaşları tarafından kırmızı karanfil bırakıldı.
'ADI YAŞATILACAK'
Koray’ın adını yaşatabilmek adına koruluk oluşturmak istediklerini belirten Mersinli Ahmet İlkokulu Müdürü Yusuf Baltacıoğlu, "Öğrencimizin adını yaşatmak ve ailesinin acısını hafifletebilmek adına bir koruluk oluşturmak istedik. Kendisine ilettiğimiz de Neşet Tarhan başkanımız bize destek verdi ve öğrencimiz adına bu koruluğu oluşturduk. Başta Belediye Başkanımız Neşet Tarhan, Park ve Bahçeler Müdürümüz Hasan Orhan ve tüm emeği geçenlere okulumuz ve çocuğumuz Koray’ın ailesi adına teşekkür ederim" dedi.
'KORULUKLAR OLUŞTURUYORUZ'
Mezitli’de 67'inci koruluğu oluşturduklarını ifade eden Belediye Başkanı Neşet Tarhan, "Mutluluklarını paylaşmak için koruluk oluşturanların yanında böylesi hüzünlü anlar için de koruluklar oluşturuyoruz. Bugün de minik Koray için burada bir araya geldik. Keşke başka bir vesilesiyle bir araya gelmiş olsaydık. Maalesef çocuk yaştaki ölümler daha büyük acıya yol açıyor. Allah sabır versin. Bu koruluk onun adıyla uzun yıllar yaşayacaktır" ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!