Mersin GİAD’dan Başkan Yılmaz’a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Mersin GİAD’dan Başkan Yılmaz’a ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2020 17:43

Mersin GİAD’dan Başkan Yılmaz’a ziyaret

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA)-MERSİN Girişimci İşadamları Derneği (Mersin GİAD) Yönetim Kurulu, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.
Mersin GİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Mehmet Serkan İzol önderliğinde Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ı ziyaret ederek, Mersin’i ilgilendiren konular hakkında görüşme sağladı. Gerçekleşen ziyarette Toroslar Belediyesi’nin kent ile ilgili projeleri hakkında Başkan Yılmaz’dan bilgi alan Mersin GİAD heyeti, kentte yapılacak olumlu projelerin her zaman destekçisi olduklarını dile getirdi.
Mersin’in birliktelik gücüne ihtiyacı olduğunu belirten Mersin GİAD Başkanı Mehmet Serkan İzol, "Toroslar Belediyemizin kente yaptığı ve yapacağı yatırımlar iş dünyasını son derece heyecanlandırıyor. Sn. Atsız Afşın Yılmaz Başkanımızın genç ve dinamik görüşlerinin kentimize katma değer katacağından şüphemiz yoktur. Bizler iş dünyası ve Mersin GİAD olarak kente yapılacak her türlü olumlu projenin destekçisi olacağız. Kentimizde elele vererek aşamayacağımız hiçbir sorun yoktur. Proje odaklı çalışmaları beyin fırtınası yaparak yürütmemiz gerekiyor. Bu bağlamda gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde birleştirici güç olmayı kendimize görev edindik. Mersin GİAD, kentimizin dinamiklerini içinde bulunduran bir dernektir. Bu gücümüzü gerek proje gerekse yatırım bazında avantaja çevirmek asli görevimizdir" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!