Başkan Yılmaz'dan kadınlara mektup ve hediye

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yılmazdan kadınlara mektup ve hediye
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2021 18:02

Başkan Yılmaz'dan kadınlara mektup ve hediye

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA)- MERSİN'de Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, iş hayatından siyasete, eğitimden spora ve  sanata hayatın her alanında fedakarlıkları ve başarılarıyla varolan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Şehit eşleri ve anneleri başta olmak üzere ilçedeki kadın yöneticiler, kadın kolları başkan ve üyeleri, kadın mahalle muhtarları ile kadın eğitimciler ve vatandaşlar ziyaret edilerek Başkan Yılmaz'ın kaleme aldığı mektup, çiçek ve hediyeler takdim edildi. İçerisinde Başkan Yılmaz'ın Kadınlar Günü mesajının yer aldığı mektup ve hediyelerini alan kadınlar da Başkan Yılmaz'a teşekkür ederek, her zaman yanlarında olduğu için mutluluk duyduklarını ifade etti.
Başkan Yılmaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde belediyenin farklı birimlerinde yönetici ve personel olarak görev yapan kadın çalışanlarıyla da bir araya geldi.
Yunus Emre Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programa eşi Meltem Yılmaz ile birlikte katılan Başkan Yılmaz, "Toplumun en birleştirici ve koruyucu unsuru olan kadının elinin değdiği her yerde ve her işte başarı vardır. Kadın her alanda olmalı, her seviyede temsil edilmelidir" dedi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından kadın çalışanlarına hitap ederek emek ve gayretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Yılmaz, "Başta eşim Meltem Yılmaz olmak üzere 2 yıllık çalışma süremizde yoğun emek ve mesai harcayan kıymetli başkan yardımcılarımıza, müdürlerimize ve personelimize canı gönülden teşekkür ederim. Kadınların, potansiyelinin çok yüksek olduğunu, bu potansiyele fırsat verildiğinde bunun kapasiteye ve bu kapasitenin de birlik ve dayanışma ile performansa döneceğini iki yıldır bizzat görüyor ve yaşıyorum. Bundan dolayı son derece mutluluk duyuyorum. Hep söylediğimiz gibi bir evde bulunan her bir ferdin derdi bizleri ilgilendiriyor. Kadınlarımıza, çocuklarımıza, gençlerimize, engellilerimize, yaşlılarımıza kısaca toplumun her kesimine yönelik çalışmalarımıza hep birlikte devam edeceğiz. Toroslarımız'da sosyal belediyecilik anlayışımızı daha fazla ortaya koyacağız. Gelecek nesillere daha güzel bir Toroslar, Mersin ve Türkiye bırakacağız inşallah. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun" diye konuştu.
Başkan Yılmaz, konuşmasının ardından tüm kadınlar adına eşi Meltem Yılmaz'a çiçek ve hediye takdim ederek Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.
Başkan Yılmaz, kadın çalışanlarıyla bir araya geldiği Dünya Kadınlar Günü programında, personeliyle birlikte özçekim çektirdi. Belediye personeli de Başkan Yılmaz'a kendileri için hazırlattığı bu anlamlı programdan dolayı teşekkür etti.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!