Zabıta ve polisten kaçak tütün ve sigara baskını

Güncelleme Tarihi:

Zabıta ve polisten kaçak tütün ve sigara baskını
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2018 11:46

Zabıta ve polisten kaçak tütün ve sigara baskını

Haberin Devamı

Tolunay DUMAN/TARSUS(Mersin), (DHA) - MERSİN'in Tarsus ilçesinde polis ve zabıta ekipleri, bandrolsüz kaçak tütün ve sigara satışına yönelik ortak yaptıkları operasyonda 100 kg kaçak tütün ve çok sayıda kaçak sigara ele geçirildi.
Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleriyle birlikte Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü (KOM) Grup Amirliği Ekipleri bandrolsüz kaçak tütün ve sigara satışına yönelik ortak çalışma yaptı. Mithatpaşa Mahallesi Mehmet Akif Ersoy caddesi üzerinde bulunan bazı işyerlerinde yapılan denetim sonucunda müsaderesi yapılan gümrük kaçağı 100 kg tütün zabıta ekipleri tarafından imha edilerek, geriye kalan 73 adet makaron sarma makinesi, 34 adet bandrolsüz nargile tütünü, 5 adet Küba tütünü, 10 paket halinde 2000 adet içime hazır doldurulmuş makaron, 161 paket makaron, 32 bin 200 adet  boş makaron, 1.150 gram beyaz renkli filtre Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü (KOM) Grup Amirliği ekiplerine teslim edildi.
Ürünlere el koyan ekipler, kendi yönetmelikleri ve kanunlar çerçevesinde iş yerlerine ve kişilere yasal işlem başlatıp, idari cezalar uyguladı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!