Tarsus’ta 4 mahallede yol çalışması

Güncelleme Tarihi:

Tarsus’ta 4 mahallede yol çalışması
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2020 12:29

Tarsus’ta 4 mahallede yol çalışması

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA)- MERSİN'de Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Tarsus’ta 4 mahallede yol iyileştirme, kaldırım ve asfalt çalışması yürütüyor.
Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerinin kentin farklı noktalarında eş zamanlı sürdürdüğü kaldırım, refüj, kavşak düzenleme ve asfalt çalışmaları ile yollar daha konforlu hale geliyor, Mersin’de ulaşım rahatlıyor. Ulaşımın daha konforlu ve rahat hale getirildiği noktalardan biri de Tarsus ilçesi oldu. Yol yapım, bakım ve onarım ekipleri, Tarsus’ta 4 farklı mahallede yol iyileştirme, asfalt ve kaldırım çalışması yürütüyor.Mersin’in erişilebilir kent olması için özel gereksinimli bireylerin kullanımına uygun kaldırımlar inşa edebilmek adına yola çıkan ekipler, dezavantajlı bireylerin de sorunsuz ulaşım sağlaması için önemli çalışmalar gerçekleştiriyor. Ekipler erişilebilir standartlara uygun olmayan kaldırımları yenilerken, kaldırım olmayan caddelere de kaldırım inşa ediyor. Yol yapım bakım ve onarım ekipleri Altaylılar Mahallesi’nde kaldırım bulunmayan 02110, 0290 ve 02125'inci sokaklarda erişilebilir standartlara uygun şekilde inşa ettiği kaldırım çalışmasını tamamlarken, Duatepe Mahallesi Adile Hala Caddesi, Mithatpaşa Mahallesi Tataristan Caddesi ve Anıt Mahallesi Zafer Caddesi’nde de standartlara uygun olmayan kaldırımları yeniliyor.
Sıcak asfalt da dökülecek Ekipler, bölgedeki yol iyileştirme çalışmalarını tamamladıktan sonra sıcak asfalt dökümü de gerçekleştirecek. Tam zamanlı çalışan yol yapım ve bakım ekibinin çalışmaları ile taşıt ve yaya yolları hem vatandaşların ihtiyaçlarına uygun hale getiriliyor hem de bulvar, cadde ve sokaklar daha modern bir görünüme kavuşuyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!