Silifke’de iş insanları ödüllerini aldı

Güncelleme Tarihi:

Silifke’de iş insanları ödüllerini aldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2019 13:06

Silifke’de iş insanları ödüllerini aldı

Haberin Devamı

Atike Ceylen KAÇAR/SİLİFKE/ (Mersin), (DHA)- MERSİN’in Silifke İlçesinde Silifke Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ‘Silifke İş Dünyası Ödül Töreni’ gerçekleştirildi.
Silifke Ticaret Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen yılsonu resepsiyonunda Silifke İş Dünyası Ödül Töreni düzenlendi. Törende, yılın sanayi kuruluşu, yılın iş insanı, Silifke’ye değer katan eğitim kurumu, yılın kadın girişimcisi, yılın en yenilikçi işletmesi, yılın en iyi bankacılık hizmetleri, yılın Silifke'ye değer katan işletmesi, yılın genç girişimcisi, Silifke'ye değer katan sivil toplum kuruluşu, yılın kurumlar vergisi rekortmeni, ylın gelir vergisi rekortmeni, yılın en çok ihracat yapan firması, yılın en çok istihdam yaratan firması ve Silifke TSO Onur ödülleri gibi 18 kategoride ödüller verildi. Ticaret Odası üyelerince oy verilerek ödüllendirilen iş insanlarının ödül aldığı törene, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, Kaymakam Ersin Emiroğlu, Belediye Başkan Vekili Sadık Altınok, Vergi Dairesi Müdürü Musa Hamit Aydoğan, İŞKUR Müdürü Mustafa Devecioğlu, TSO yönetim kurulu üyeleri, ve TSO üyeleri ile çok sayıda iş adamı katıldı.
Ticaret Odası Başkanı Nurettin Kaynar, "Bu etkinliğin temel amacı, üyelerimizle sosyal paydaşlarımızın bir araya getirilmesi ve kurumsal iletişimin güçlendirilmesidir. Bu süreçte. Silifke TSO meclis üyelerinin ve personelinin ödül töreni için aday gösterilmemesi sağlanmıştır. Üyelerimiz, kendilerine yöneltilen açık uçlu sorular yardımıyla çeşitli kriterlerde tercihlerini aktarmıştır. Ödül alan tüm kurum ve kuruluşlara, etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim" dedi.
Silifke Kaymakamı Ersin Emiroğlu  da ödül alanları kutladı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!