Silifke’de hayata geçirilen projeler tanıtıldı

Güncelleme Tarihi:

Silifke’de hayata geçirilen projeler tanıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2022 09:57

Silifke’de hayata geçirilen projeler tanıtıldı

Haberin Devamı

Atike CEYLAN KAÇAR/SİLİFKE (Mersin), (DHA)- SİLİFKE Belediye Başkanı Sadık Altunok, göreve gelişinin 3’üncü yılında hayata geçirdikleri 49 projenin tanıtımını yaptı.
Belediye Başkanı Sadık Altunok, göreve gelişinin 3’üncü yılında hayata geçirdikleri 49 projeyi, düzenlenen basın toplantısında tanıttı. Tanıtım toplantısına, AK Parti ve MHP milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, parti teşkilatları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Altunok, hizmet sunarken genç, yaşlı, engelli, engelsiz tüm vatandaşlara eşit hizmet etmeye özen gösterdiklerini söyledi. Altunok, "Göreve geldiğimiz günden bugüne sabahı güzel Silifkemiz'e hizmet etmek için tüm mesai arkadaşlarımızla 7 gün 24 saat çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçemize en güzel, en kaliteli, en sağlıklı ve en faydalı hizmeti sunmak için canı gönülden gayret ediyoruz. Elimizdeki imkanlar ile engel tanımadan söz verdiğimiz hizmetlerin tamamını bitirmek üzereyiz. Bu sürede verilen sözlerin dışında da projeler ürettik. Biz, ilçemizin ve hemşehrilerimizin hizmetkarıyız. ‘Üreten belediye, üretken belediyecilik’ anlayışı ile çalışma azmi içerisindeyiz. Silifke için yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Görev süremiz boyunca en iyi hizmetleri, en verimli şekilde siz hemşehrilerimize sunmaya devam edeceğiz. Halkımıza ve şehrimize birlikte hizmet ettiğim değerli meclis üyelerime, belediye çalışanlarımıza, muhtarlarımıza ve tüm emeği geçenlere huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!