Silifke Belediyespor, destek yemeğinde buluştu

Güncelleme Tarihi:

Silifke Belediyespor, destek yemeğinde buluştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2019 16:31

Silifke Belediyespor, destek yemeğinde buluştu

Haberin Devamı

Atike Ceylan KAÇAR/SİLİFKE,(Mersin),(DHA)- MERSİN Süper Amatör Küme'de açık ara lider olan ve Bölgesel Amatör Lig yolunda emin adımlarla yürüyen Silifke Belediyespor yönetimi, takıma destek amaçlı yemek düzenledi.
Davetlilere Silifke Belediyespor atkısı dağıtıldığı yemek, Silifke Belediyespor yönetiminin göreve geldiğinden bu zamana kadar yaptığı çalışmalarla ilgili slayt gösterisiyle başladı. Yemekte geçmişten bu güne kadar Silifke'nin sporuna hizmet verenlere teşekkür plaketi verildi. Hediye ve ödüllerin dağıtıldığı gecede, Başakşehir Futbol Kulübü'nde forma giyen Arda Turan'ın imzaladığı takım forması, Altay Spor Kulübü'nde oynayan Silifkeli futbolcu Mustafa Murat Uslu'nun imzaladığı Altayspor forması ve Fenerbahçe Kulübü'nde geçmiş dönemde forma giyen Webo'nun imzaladığı Fenerbahçe forması takıma destek amaçlı açık arttırmayla satıldı.
Yemeğe Silifke Belediye Başkan Vekili Sadık Altunok, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar, İlçe Jandarma Komutanı Bülent Keskinsoy, Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Gürhan Dölek, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, futbolcular, Silifkeli esnaflar, iş adamları ve vatandaşlar katıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!