Başkan Altunok: Hedefimiz daha yeşil bir Silifke

Güncelleme Tarihi:

Başkan Altunok: Hedefimiz daha yeşil bir Silifke
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2022 15:16

Başkan Altunok: Hedefimiz daha yeşil bir Silifke

Haberin Devamı

Atike CEYLAN KAÇAR/SİLİFKE(Mersin), (DHA)-SİLİFKE Belediye Başkanı Sadık Altunok, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir Silifke bırakmak için çalışmalara devam ettiklerini belirterek, "Hedefimiz daha yeşil Silifke" dedi.
İlçe peyzajını daha gönür hale getirmek isteyen ekipler belediyeye ait çiçek üretim serasında hummalı bir mesai yürütüyor. Hedeflerinin daha yeşil bir ilçe yaratmak ve yarınlara daha güzel bir Silifke bırakmak olduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Sadık Altunok, belediye çiçek üretim serasında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. 
Yürütülen çalışmalarla hakkında bilgi alarak çalışanlarla görüşen Başkan Altunok, "Belediyemiz, vatandaşlarımızın daha sağlam, daha konforlu yaşayacakları, sosyal donatı alanları ve yeşil alanların artmasına zemin hazırlayacak çalışmalarına ve yeni projelerine hassasiyetle devam etmektedir. Daha yeşil bir ilçe yaratmak ve yarınlara daha güzel bir Silifke bırakmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz daha yeşil bir Silifke. Modern kent mobilyaları, yaya ve bisiklet yolları ile tüm parklarımızda halkımızın rahat nefes almasını ve çocuklarımızın huzurla oynaması için yeni projelerimizi hayata geçiriyoruz. İlçemiz genelindeki park, yeşil alan ve sosyal donatı alanı oranını artırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!