MHP Genel Başkanı Bahçeli Mersin’e geliyor

Güncelleme Tarihi:

MHP Genel Başkanı Bahçeli Mersin’e geliyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2018 15:09

MHP Genel Başkanı Bahçeli Mersin’e geliyor

Haberin Devamı

Mustafa ERCAN/MERSİN, (DHA)- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 4 Şubat Pazar günü Mersin’e gelerek, Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği 1923 projenin toplu açılış ve temel atma törenine katılacak.
Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 1923 projenin toplu açılış ve temel atma töreniyle ilgili Divan Otel’de bir toplantı düzenledi. Toplantıya, MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP Milletvekili Baki Şimşek ile ilçe belediye başkanları katıldı.
Toplantıda söz alan Başkan Kocamaz, MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin 4 Şubat Pazar günü Mersin’e geleceğini belirterek, "Büyükşehir Belediyesi olarak yaklaşık 4 yıldır vatandaşlarımıza sunduğumuz projelerin açılışını gerçekleştirecek. Tabi bu 1923 projenin tamamı açılış değil, bir kısmı temel atma töreni. Bunları üst üste koyduğumuzda yapılan hizmetler, sunulan projeler 1923’ün çok üzerinde. Ancak 1923 ruhu, 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra çok daha fazla önem kazandı. Bizde bu anlamlı rakamı belirledik ve cumhuriyet ruhunu yaşatmak ve hepimizin görevlerini hatırlatma amacıyla bunu belirledik" dedi.
1923 toplu açılış ve temel atma töreninin rakamlarını paylaşan Başkan Kocamaz, şunları söyledi:
"Akdeniz ilçesinde 189, Mezitli ilçesinde 112, Toroslar ilçesinde 218, Yenişehir ilçesinde 153, Anamur ilçesinde 116, Aydıncık ilçesinde 57, Bozyazı ilçesinde 62, Çamlıyayla ilçesinde 73, Erdemli ilçesinde 182, Gülnar ilçesinde 88, Mut ilçesinde 175, Silifke ilçesinde 132, Tarsus ilçesinde 173 ve 196 genel proje olmak üzere 1923 projenin açılış, temel atma ve tanıtımı gerçekleştirilecek. Tabi bu projelerin bir kısmı vatandaşların acil ihtiyacını gidermek konusunda ele alınmış, bir kısmı bir tarım bölgesi olan Mersin’in tarımda gelişmesi yönünde verilen destekler, bir kısmı da özellikle sosyal ağırlıklı projelerdir."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!