Mezitli’ye Gençlik Merkezi

Güncelleme Tarihi:

Mezitli’ye Gençlik Merkezi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2018 12:35

Mezitli’ye Gençlik Merkezi

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) – MERSİN’de Mezitli Belediyesi, Mehmet Altunören Gençlik Merkezi'ni düzenlenen törenle açtı.
Merkezin açılışına Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın yanı sıra hayırsever İhsan Altunören ve ailesi, CHP Mezitli İlçe Başkanı Bayram Yıldırım, mahalle muhtarları, çeşitli sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Kurdele kesilerek açılışı yapılan tesiste, toplumun farklı kesimlerine yönelik olarak çeşitli kurslar verilecek, bölgede yaşayanların kullanabileceği kafeterya, dinlenme alanları gibi bölümler bulunacak.
Başkan Tarhan’la bir sohbet esnasında böyle bir projeden haberi olduğunu ifade eden işadamı İhsan Altunören , "Ülkemizin ve kentimizin büyük bir ihtiyacını karşılayacak olan böylesi önemli bir projede yer almaktan gurur duyuyorum. Buradan başka bir söz daha vermek istiyorum. Eğer belediyemiz bize uygun bir yer gösterirse ailem adına ülkemizin geleceği olan evlatlarımız için seve seve büyük bir anaokulu yapacağımızı taahhüt ediyorum" dedi.
Projenin hayata geçmesinde çok farklı dinamiklerin söz konusu olduğunu ifade eden Başkan Tarhan ise, "Her kesime hitap ediyoruz derken tam da böyle bir tablodan bahsediyorduk. Çocuklarımız için anaokulu, yaşlılarımız için aktif yaş alma merkezi ve emekli evi, gençlerimiz için gençlik merkezi yapıyoruz. Kadınlar için kadın üretici pazarı, engelliler için tesisler, bakıma muhtaçlar için yaşlı bakım merkezi projelerimizle gibi her kesime hitap ediyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!