Mezitli'de muhteşem bale akşamı

Güncelleme Tarihi:

Mezitlide muhteşem bale akşamı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2018 12:23

Mezitli'de muhteşem bale akşamı

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN'in merkez Mezitli ilçesinde, Mezitli Belediyesi Bale Okulu öğrencilerinin gerçekleştirdikleri yıl sonu etkinliği izleyenlerden büyük beğeni topladı.
Amfi Tiyatro'da gerçekleştirilen gecede, bale okulunda kurs gören kursiyerlerin yanı sıra, çeşitli üniversitelerin Güzel Sanatlar Bölümlerini kazanmış eski kursiyerler de sahne aldı. Yıl boyunca eğitim alan minik balet ve balerinler, sahnede hünerlerini sergiledi. İzlemeye gelen aileleri ve bale severler için gerçekleşen gösteri büyük beğeni topladı. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın da izlediği, birbirinden zor figürleri ustalıkla gerçekleştiren miniklerin gösterisi izleyenleri büyüledi. Gösterinin finalinde ise tüm kursiyerler, Türk bayraklarıyla sahneye çıkarak 10'uncu Yıl Marşı'nı seslendirdi.
Muhteşem görüntülerin yaşandığı gösteri sonrası eğitim veren bale öğretmenleri ve konservatuarda okuyan öğrencilere çiçek vererek kutlayan Başkan Tarhan, "Mustafa Kemal Atatürk'ün hedeflediği, Türkiye'nin özlemi olan tablo burada. Hayata geçirdiğimiz sanat hamleleri ve yatırımları ile konser ve etkinliklerimizi daha geniş kitleler izleyebileceği mekanlara kavuştuk. Kurslarımızın sanatçı arkadaşlarımızın sayıları giderek artıyor ve çok önemli yerlerde gururla bizleri temsil ediyorlar. Mezitli Belediyesi olarak spor ve sanatsal çalışmalar konusunda büyük projeleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!