Mezitli'de Evde Yaşlı Bakım Hizmeti yüz güldürüyor

Güncelleme Tarihi:

Mezitlide Evde Yaşlı Bakım Hizmeti yüz güldürüyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2018 12:14

Mezitli'de Evde Yaşlı Bakım Hizmeti yüz güldürüyor

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN'de, Mezitli Belediyesi tarafından hayata geçirilen 'Evde Yaşlı Bakım Hizmeti', ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzünü güldürüyor.
İlçe genelinde yaşayan yaşlı, kimsesiz, engelli, yardıma ve bakıma muhtaç vatandaşların daha sağlıklı ve iyi ortamlarda yaşam sürmesine imkan sağlamak için uygulanan çalışmalarda, yaşlılar evde bakım hizmeti alıyor. Milli Egemenlik Caddesi'nde açılan büroda çalışmalarını yürüten ekipler, deneyimli personellerle çalışmalarını yürütüyor. Kriterlere uygun vatandaşların yaşadıkları evlerin fiziki şartları iyileştirilerek daha iyi ortamlarda yaşamalarına imkan sağlayan ekipler, aynı zamanda psikolojik destekte sağlıyor.
Uygulamanın ihtiyaç sahibi yaşlı vatandaşlara çok yönlü hizmet verdiğini ifade eden Belediye Başkanı Neşet Tarhan, "Sosyoekonomik durumunu tespit ettiğimiz yaşlı ve tek başına yaşayan hasta, yardıma muhtaç vatandaşlarımızın günlük yaşamlarını kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Başlattığımız yeni uygulamayla ihtiyaç sahibi vatandaşımızın sağlık kontrolünü yapıyor, kişisel bakımlarına yardımcı oluyor, yaşadıkları ortamı en uygun hale getiriyoruz. Bunun yanında yaşlılarımıza sadece sağlık hizmeti değil gıda, yakacak, giyim yardımı da sağlıyoruz" dedi.


FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!