Mezitli Kart, 20 bin üyeye ulaştı

Güncelleme Tarihi:

Mezitli Kart, 20 bin üyeye ulaştı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2018 12:30

Mezitli Kart, 20 bin üyeye ulaştı

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA)-MERSİN’de Mezitli Belediyesi’nin vatandaşların hizmetine sunduğu Mezitli Kart, kullanıcılarının sayısı 20 bini aştı. 20 bininci üyesine özel bir hastanede tam sağlık taraması ve belediyenin kurslarından herhangi birisine bir yıl boyunca ücretsiz katılım veren Mezitli Kart, bugüne kadar üyeleri arasında yaptığı çekilişle bin 300 hediye dağıttı.
Mezitli Kart’ın 20 bininci üyesi üniversite öğrencisi Dicle Bahar Emir oldu. Üyelik nedeni ile Emir’e Mezitli Belediyesi tarafından ilçedeki özel bir hastanede tam sağlık taraması ve belediyenin kurslarından herhangi birisine bir yıl boyunca ücretsiz katılım hediyesi verildi.
Sayısız avantaj sağlayan Mezitli Kart sahibi olmak için başvuru yapan 20 bininci kişi olmasının kendisi için sürpriz olduğunu belirten Emir, "Kendimi özel hissettiren Mezitli Kart’ın böyle özel bir üyesi olmak beni çok mutlu etti. Üstelik benim için çok değerli olan hediyelere de sahip oldum. Başta Başkanımız Neşet Tarhan olmak üzere bu imkânları sağlayan herkese teşekkür ederim" dedi.
Kartı birçok belediyenin örnek aldığını ifade dene Başkan Tarhan, aynı zamanda üniversitelerde araştırma konusu olduğunu ve pek çok belediyenin bu kart uygulamasına başlandığını dile getirdi. Mezitli Kart’ın düzenlediği sosyal kampanyalarla önemli bir görev üstlendiğini de vurgulayan Başkan Tarhan, "Mezitli Kart ayrıcalığını tüm Mersinliler ve Mezitlililer yaşıyor. Çünkü bu karta sahip olan vatandaşlarımız sağlık sektörü, süpermarketler, alışveriş merkezleri ve çeşitli iş yerlerinde belirli oranda indirimden yararlanıyorlar. Kartımız ekonomik yönden fayda sağlarken, aidiyet duygusu da yaratıyor. Mezitlili olmanın ayrıcalıklı olduğunu bu kartımız göstermiş oluyor" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!