Sağlık turizmi ve estetik

Güncelleme Tarihi:

Sağlık turizmi ve estetik
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2018 09:53

Sağlık turizmi ve estetik

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - ESTETİK Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Celalettin Sever, Türkiye'de sağlık turizminin geliştiğini belirterek, estetiğin de bu noktada büyük önem taşıdığını söyledi.
Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Dr. Celalettin Sever, "Ülkemiz gerek tıbbi imkanları gerek uzman hekimleri ile Ortadoğu'dan Avrupa'ya bir çok ülke tarafından tercih edilir hale gelmiştir. Dünya sıralamasında sağlık kalitesi açısından ilk beşte bulunan ülkemiz yabancı hastalar açısından bir cazibe merkezine dönüşmüştür. Devletimizin sağlık turizmi ile ülke tanıtımına dönmesi bu alanda erişebilirliği artırmaktadır" dedi.
Özelikle estetik cerrahide saç ekimi, lazer ve vaser liposuction, glutal yağ enjeksiyonu, abdominoplasti (karın germe), burun estetiği gibi alanlarda yoğun taleplerle karşılaştıklarına dikkat çeken Sever, "Yurt içi ve yurtdışı  acentelerin doğru yönlendirmesi ile sektörün emin adımlarla büyümesi kaçınılmazdır. Ancak başarının sırrı mutlu hastalar. Sağlıkta güven varsa, talep kendiliğinden oluşuyor" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!