Mezitli Belediyesi gönüllüler, sabah çorbasında buluştu

Güncelleme Tarihi:

Mezitli Belediyesi gönüllüler, sabah çorbasında buluştu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2018 16:21

Mezitli Belediyesi gönüllüler, sabah çorbasında buluştu

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) – MERSİN’de yaptıkları sosyal ve kültürel çalışmalarla örnek olan Mezitli Belediyesi Gönüllüleri, ‘Sabah Çorbası’ etkinliğinde bir araya geldi.
Viranşehir Gönüllü Evi’nde güzel bir havada gerçekleştiren etkinlik piknik havasında gerçekleşti.  Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın yanı sıra, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri, Mersin’in çeşitli bölgelerinden gelmiş engelli dernekleri ve çok sayıda vatandaş, Viranşehir Gönüllü Evi gönüllüleri tarafından hazırlanan çorbayı içti.
Mezitli Belediyesi gönüllülerinin Türkiye’ye örnek olacak çalışmalar yaptığını belirten Viranşehir Gönüllü Evi Temsilcisi Ramazan Gedik, kendilerine bu imkânı sağlayan Başkan Tarhan’a teşekkürlerini iletti. Her bölgede gönüllü evlerinin çok öneli görevler üstlendiğinin ifade eden Gedik, "Özellikle bu bölgede insanımızın vakit geçireceği, bir araya geleceği bir mekân yoktu. Başkanımızdan böyle bir talepte bulunduğumuz zaman hemen kabul etti ve şimdi her gün dolup taşan bir tesise sahip olduk. Gönüllü evimiz ortak hareket etmemize olanak sağlayan önemli bir mekân oldu" dedi.
Gönüllü evlerinin yaptıkları çalışmaları gururla izlediğini kaydeden Başkan Tarhan da, "Belediyemiz en büyük gücü halkımızın desteğinden almaktadır. Şimdi aralarında tatlı bir de rekabet var. Kim daha fazla faaliyet yapacak yarışına girdiler. Arkadaşlarımızın hiçbir karşılık gözetmeden yaptıkları bu faaliyetler bizleri ayrıca gururlandırmaktadır. Bu çalışma grupları hep birlikte bir araya geldiklerinde ciddi çalışmalar ortaya çıkabiliyor. İlçemizde örgütlenmenin yolunu çok iyi açtık. Bunu da ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızı tek bir çatı altında toplayarak başardık. İlçe halkı, bizleri seviyor, birçok etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmıyor. Belediyemize mekân sağlamak dışında hiçbir yükü olmayan gönüllülerimize sonsuz teşekkürlerimi sunarım" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!